marți, 6 octombrie 2015

Petitie online impotriva canonizarii ratacitului parinte Arsenie Boca

http://www.petitieonline.net/petitie/petitie_online_impotriva_canonizarii_ratacitului_parinte_arsenie_boca-p40293146.html

S-a inceput procesul canonizarii parintelui Arsenie Boca. Invatatura parintelui protosinghel Arsenie Boca are grave rataciri. El ii socotea pe papistasi in Biserica, credea in reincarnare, se ocupa cu vrajitoria si hipnoza, era plin de mandrie si slava desarta, iar in pictura sa necanonica de la biserica din Draganescu i-a pictat pe papistasul Francisc de Assisi si pe ereticul arian Ulfila ca si sfinti etc. 


Curentul arsenist este ratacit ca si idolul curentului: Arsenie Boca. Ii rog din toata inima pe toti traditionalistii sa semneze aceasta petitie online ca sa nu ajunga in calendar ratacitul parinte Arsenie Boca. Daca parintele Arsenie Boca ce a fost si ecumenist va fi canonizat ecumenistii vor avea un mare atu in sustinerea cauzei lor ecumenisto-francmasonice. Marea erezie eclesiologica a ecumenismului este creatia francmasoneriei (ce este o secta satanica mondiala).


Vedeti blog-ul OPRITI RATACIRILE DE LA PRISLOP! si 

brosura parintelui Gheorghe Anitulesei FENOMENUL ARSENIE BOCA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu